Crystal Reports geschreven voor uw systeem

Freelance Crystal Report ExpertAls u Crystal Reports moet maken of wijzigen, laat mij dat dan voor u doen als Freelance Crystal Report specialist. Ik zal uw rapporten maken en bezorgen via een combinatie van online sessies en e-mail zonder dat ik ter plaatse hoef te komen. Je kunt zo veel (of zo weinig) meedoen als je wilt.

Ik ben niet alleen een Freelance Crystal Reports-expert, maar ik heb ook een bestuurlijke informatiekunde HBO opleiding gevolgd en vanaf 1987 ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen en databases. Kortom de ervaring en kennis die nodig is om echte zakelijke problemen op te lossen.

Mijn klanten zitten in zowat elke branche en variëren van MKB tot de multi-nationals. Ik heb rapporten gemaakt van meer systemen dan ik kan noemen en ben nu een expert in het vinden van mijn weg in een nieuw systeem. Ik heb persoonlijk gewerkt met MS SQL, MySQL, Exact en vele andere systemen.

Wat u moet doen om aan de slag te gaan met het maken van uw rapport

1) Bereid voorbeelden voor van de gewenste uitvoer. U kunt mij een spreadsheetmodel e-mailen of mij een bestaande papieren versie e-mailen.

2) Stuur mij voorbeelden van uw bestaande Crystal Reports (RPT-bestanden), als u die heeft. Stuur de daadwerkelijke RPT-bestanden (geen exportbestanden of screenshots). Stuur indien mogelijk rapporten die betrekking hebben op de gewenste rapportage (s).

Het is zelfs nog beter als u een voorbeeld van deze RPT-bestanden kunt bekijken en ze met gegevens kunt opslaan, maar RPT-bestanden zijn nuttig, zelfs als ze zonder gegevens worden opgeslagen.

Ik kan indien nodig een geheimhoudingsverklaring ondertekenen. En als u geen RPT-bestanden heeft om te gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken. Ik moet ze vaak helemaal opnieuw maken.

3) Investering
Uw investering voor Freelance Crystal Reports-consulting bedragen € 125 per uur exclusief BTW, gefactureerd in stappen van 15 minuten.