Boek Crystal Reports 2008 The Complete Reference

Crystal Reports 2008 The Complete Reference, George Peck, The Ablaze Group

Uw alles-in-één handleiding voor Enterprise Reporting met Crystal Reports 2008

Transformeer bedrijfsgegevens in boeiende, interactieve Business Intelligence (BI) met behulp van alle krachtige tools die beschikbaar zijn in Crystal Reports 2008.

Door middel van gedetailleerde uitleg, praktijkvoorbeelden en deskundig advies laat deze uitgebreide handleiding u zien hoe u dynamische, visueel aantrekkelijke bedrijfsdatabaserapporten kunt maken

Tip: Moeite met bouwen van rapporten? Laat ze door ons bouwen.:
Meer weten?

In ‘Crystal Reports 2008: The Complete Reference’ wordt uitgelegd hoe u relevante bedrijfsgegevens kunt selecteren en verzamelen, deze kunt indelen in beheersbare blokken en deze kunt samenvoegen tot gebruiksvriendelijke bedrijfsrapporten.

U leert hoe u de interactiviteit van rapporten kunt verbeteren met sorteerknoppen en het parameterpaneel; complexe rapportageproblemen oplossen met kruistabellen en subrapporten; integratie van Crystal Xcelsius-dashboards; de ontwikkeltijd verkorten; en publiceer uw resultaten naar web- en Windows-toepassingen.

Waar te koop…


Boek Crystal Reports 2008 Official Guide

Crystal Reports 2008 Official Guide, Crystal Reports 2008 Official Guide, Neil FitzGerald, Bob Coates, Ryan Goodman e.a.

Of je nu een DBA-, datawarehousing- of business intelligence-professional, rapportagespecialist of ontwikkelaar bent, dit boek heeft de antwoorden die je nodig hebt.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden krijgt u systematisch Crystal Reports en de krachtigste functies van Xcelsius 2008 voor het maken, distribueren en leveren van inhoud onder de knie.

Stap voor stap nemen ervaren Crystal Reports-insiders u mee van de basis tot geavanceerde content creatie en levering met Xcelsius, Crystal Reports Server, crystalreports.com en de offline Crystal Reports Viewer.

Tip: Moeite met bouwen van rapporten? Laat ze door ons bouwen.:
Meer weten?

Elke belangrijke verbetering die in Crystal Reports 2008 wordt geïntroduceerd, komt aan bod, inclusief de nieuwe visualisatie-opties en robuustere webservicemogelijkheden.

Het boek besluit door te laten zien hoe u de krachtige .NET- en Java-SDK’s van Crystal Reports kunt gebruiken om bedrijfsrapportage op vrijwel onbeperkte manieren aan te passen en uit te breiden.

Waar te koop…


Boek Crystal Reports 10 The Complete Reference

Crystal Reports 10 The Complete Reference, George Peck, The Ablaze Group
Crystal Reports 10 The Complete Reference

Produceer sublieme presentaties en rapporten met deskundig advies uit dit boek.

Ontdek essentiële tips over hoe u de functies van Crystal Reports het beste kunt gebruiken om gegevens te analyseren en professionele, complexe en effectieve rapporten op te stellen.

Tip: Moeite met bouwen van rapporten? Laat ze door ons bouwen.:
Meer weten?

Vind het volledige spectrum van gebruikerskennis – van advies voor nieuwe gebruikers over het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van een eenvoudig rapport tot diepgaande informatie over complexe functies zoals Crystal Server Pages en het integreren van Crystal Reports in programma’s.

Waar te koop…


Boek Crystal Reports 9 on Oracle

Crystal Reports 9 on Oracle Essential Skills for Database professionals, Annette Harper

 

Maximaliseer Crystal-rapporten in de Oracle-omgeving.

Maak dynamische, effectieve rapporten van Oracle-databases met behulp van Crystal Reports 9 en de uitgebreide informatie in dit praktische hulpmiddel.

Leer hoe u een van de krachtigste tools voor gegevensanalyse gebruikt om informatie uit Oracle-databases te halen, gegevens op te vragen en te rangschikken, resultaten te consolideren en geïntegreerde, interactieve rapporten te ontwikkelen.

Tip: Moeite met bouwen van rapporten? Laat ze door ons bouwen.:
Meer weten?

Maak bovendien gebruik van de kracht van de Oracle-database in uw rapporten.

U vindt alle details over alles, van Oracle SQL- en PL / SQL-functies, procedures en expressies tot het Oracle-gegevenswoordenboek en de nieuwe Crystal-objectrepository.

Krijg het insider-advies dat u nodig hebt om de prestaties te optimaliseren, moeilijke rapportages op te lossen en niet-Oracle-gegevens te integreren.

Waar te koop…

Crystal Reports Professional Results

Crystal Reports Professional Results, George Peck

Maak met behulp van deze uitgebreide beschrijving rapporten van presentatiekwaliteit en complexe, interactieve analysedocumenten, zowel op als buiten het web.

Leer Crystal Reports als krachtige rapportagetool te gebruiken om rapporten te ontwikkelen en te ontwerpen, kaarten, tabellen en grafieken te maken en nog veel meer.

Tip: Moeite met bouwen van rapporten? Laat ze door ons bouwen.:
Meer weten?

Produceer snel en effectief visueel aantrekkelijke rapporten, extraheer en presenteer gegevens uit diverse SQL-databases, download kant-en-klare voorbeeldrapportsjablonen.

Hiermee krijg je de informatie, het advies en de tools die je nodig hebt om de leercurve te overwinnen en winnende rapporten te produceren.

Waar te koop…